ESD vloer

ESD vloer

U kunt voor het laten plaatsen van een ESD vloer terecht bij Betonvloercoating.nl en daarbij rekenen op de beste kwaliteit en service. Een antistatische vloercoating is in bepaalde situaties noodzakelijk, want daarmee wordt voorkomen dat statische ontlading via de vloer aan apparaten of personen wordt overgedragen.

Als er geen voorzorgsmaatregelen worden genomen in een ruimte, waarin statische ontlading via de vloer plaatsvindt, dan kan dat schade aan apparatuur en aan personen berokkenen. De antistatische vloerafwerking die wij bieden, beschikt uiteraard ook nog over andere sterke eigenschappen.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Kenmerken ESD vloer

Het belangrijkste kenmerk van de ESD vloer die wij leveren, zoals in de vorm van een gietvloer is het antistatische karakter. Daarnaast geldt dat de ESD vloer van Betonvloercoating.nl tegen vocht, hitte, zuren en chemicaliën is bestand.

Dit type vloer wordt door ons applicatieteam naadloos aangelegd en is daardoor gemakkelijk te reinigen. Bijkomend aspect is dat vuil en stof zich niet snel aan het oppervlak zullen hechten. Door de slijtvastheid van de antistatische gietvloeren kunt u jarenlang profiteren van alle voordelen van dit vloersysteem.

ESD vloer voor iedereen op maat gemaakt

Wij maken voor iedereen een antistatische vloer op maat. Dit vloersysteem is voor verschillende ruimtes geschikt om toe te passen en door het antistatische karakter uiteraard in het bijzonder geschikt voor bedrijven die werkzaam zijn in de elektronicasector en in de farmaceutische industrie.

Betonvloercoating.nl wordt op maat samengesteld aan de hand van uw wensen. Daar kan er rekening gehouden worden met praktische en technische aspecten, maar uiteraard ook met de kleur die u wenst.

Offerte aanvragen

Het is altijd mogelijk om een offerte ESD vloer aan te vragen bij Betonvloercoating.nl. U kunt daarvoor het aanvraagformulier gebruiken en dat zo volledig mogelijk invullen. U krijgt van ons dan binnen vijf werkdagen een scherpe offerte voor een antistatische vloercoating toegezonden.

Indien u advies wenselijk acht, dan kunt u met onze adviseur in gesprek gaan. U kunt daarvoor een afspraak maken om onze showroom te bezoeken.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.