Epoxyvloer

Epoxyvloer

Als u belangstelling heeft in het laten plaatsen van een vloer van epoxy, dan is het altijd verstandig om een specialist in te schakelen die kennis van zaken heeft. Dat is belangrijk, want er zijn op het gebied van de epoxyvloer vele mogelijkheden beschikbaar.

Betonvloercoating.nl is de specialist die over een uitgebreide kennis en ervaring beschikt over kunststofvloeren met epoxy als basis. Wij bedienen vele soorten bedrijven in allerlei branches en stellen ook voor uw bedrijf graag het ideale vloersysteem op maat samen.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Voor industriële belasting

De epoxyvloer van Betonvloercoating.nl is door de krachtige eigenschappen in het bijzonder geschikt voor industriële toepassingen. De mate van industriële belasting, zoals chemische en zware mechanische belasting kan bij een epoxyvloer enorm hoog zijn.

Dat is dan ook een van de grote pluspunten van dit vloersysteem dat overigens ook nog op andere gebieden uitblinkt. Zo blinkt dit vloersysteem ook uit op het gebied van de slijtvastheid, onderhoudsvriendelijkheid en veiligheid. Bovendien is deze vloer naadloos, snel extreem hoog belastbaar en wordt de hygiëne in de ruimte bevorderd.

In iedere kleur te leveren

Uiteraard zijn de praktische en technische eigenschappen van een vloer van epoxy van het grootste belang, maar het esthetische aspect hoeft zeker niet vergeten te worden. U kunt dan ook bij Betonvloercoating.nl uw wensen voor een afwerking in kleur kenbaar maken.

Naast de kleurafwerking geldt dat er nog extra eigenschappen toegevoegd kunnen worden aan de vloer van epoxy om deze bijvoorbeeld nog veiliger of extra geluiddempend te maken. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en u kunt altijd vrijblijvend om meer informatie vragen bij Betonvloercoating.nl.

Advies van expert over epoxyvloer

Als u voor het eerst overweegt om een epoxyvloer te laten plaatsen, dan is het zeker verstandig om niet over één nacht ijs te gaan, maar u uitgebreid te laten informeren. Dat kan bij Betonvloercoating.nl.

U kunt namelijk over de mogelijkheden van onze epoxyvloer persoonlijk advies van onze expert krijgen. Indien gewenst, kunt u meteen bellen om een afspraak te maken voor het bezoeken van onze showroom. Of u kunt verzoeken dat onze expert bij u langs komt om u op uw locatie te informeren en adviseren.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.