Epoxy gietvloer

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer van Betonvloercoating.nl is scherp geprijsd en biedt bovendien allerlei voordelen. Zo is dit type vloer extreem hoog belastbaar en daardoor bij uitstek geschikt voor toepassing in de industriële sector. U kunt uw werkplaats, parkeergarage, fabriek, magazijn of ander type bedrijfsruimte door Betonvloercoating.nl van een sterke gietvloer laten voorzien. Wij bieden u op maat gemaakt vloersystemen die voor elk bedrijf op een unieke manier kunnen worden afgewerkt. Ontdek meer over de mogelijkheden of vraag meteen online vrijblijvend een offerte aan.

Mogelijkheden gietvloer

De mogelijkheden voor de toepassing van een epoxy gietvloer zijn gevarieerd. Dat komt uiteraard door de sterke eigenschappen, waar deze naadloze en vloeistofdichte vloer over beschikt. De epoxy gietvloer die wij u kunnen bieden, is bestand tegen zware belasting. U kunt daarbij denken aan mechanische vormen van belasting, maar ook aan chemische invloeden die het karakter van het vloersysteem niet aantasten. Zware machines kunnen net als zware voertuigen zonder problemen in een ruimte worden gereden waar de vloer van epoxy is gemaakt.

Unieke afwerking gietvloer

Er zijn bij de gietvloer van Betonvloercoating.nl altijd een aantal eigenschappen van toepassing, zoals de zware belastbaarheid met machines, voertuigen en chemicaliën. Het is uiteraard zo dat u voor uw bedrijf specifieke wensen heeft ten aanzien van de epoxy gietvloer. Die kunt u aan ons kenbaar maken en bovendien is onze adviseur die over een uitgebreide kennis en ervaring beschikt uiteraard bereid om mee te denken. Met betrekking tot de afwerking is het onder meer mogelijk om een geluiddempende laag of antisliplaag aan te brengen. Een antistatische uitvoering kunnen wij echter ook voor u realiseren.

Keuze voor epoxy gietvloer

U kunt bij uw keuze voor een epoxy gietvloer van de gelegenheid gebruikmaken om de showroom van Betonvloercoating.nl te bezoeken. Wij kunnen u dan meer vertellen over de eigenschappen en laten zien wat er allemaal mogelijk is qua afwerking. Daarbij speelt de keuze voor een kleur, kleurpatroon of andere toepassingen met kleuren uiteraard ook een mogelijkheid. De gietvloer kan door ons in iedere kleur en met of zonder decoratieve patronen geleverd worden.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.