Elektrisch geleidende vloer

Elektrisch geleidende vloer

De elektrische geleidende vloer van Betonvloercoating.nl biedt voor vele bedrijven in verschillende sectoren de ideale oplossing. Bijvoorbeeld voor elektronicabedrijven, maar ook voor ziekenhuizen om toe te passen in operatiekamers.

Bovendien is een elektrisch geleidende vloer voor vele ondernemingen in de farmaceutische sector en elektronica-industrie nodig om de beste bescherming te bieden voor apparatuur, personen en uitrustingen. Een antistatische vloer is voor vele bedrijven een onmisbaar vloersysteem en Betonvloercoating.nl biedt u hierin de helpende hand.

Onze voordelen:

Praktische vloer met fraaie uitstraling
Sterk, slijtvast en ondoordringbaar voor vuil, vocht en chemicaliën
De voordelen van een gietvloer tegen een lagere prijs!

Kenmerken van de vloer

De belangrijkste eigenschap van een elektrisch geleidende vloer die door Betonvloercoating in de vorm van een gietvloer kan worden aangebracht, is dat statische op- en ontladingen voor zowel personen als uitrustingen en elektronica wordt uitgeschakeld.

Daar komt bij dat de elektrisch geleidende vloer van Betonvloercoating.nl naadloos wordt gelegd, slijtvast is en bovendien weer snel mechanisch en chemisch kan worden belast. De ESD gietvloeren die wij beschikbaar hebben, worden volledig op maat gemaakt. Wij kunnen dan ook met vele wensen rekening houden.

Elektrisch geleidende vloer op maat afgewerkt

Betonvloercoating.nl biedt een elektrisch geleidende vloer die volledig op maat kan worden gemaakt, waarbij er allerlei kenmerken naar wens worden toegepast. U kunt daarbij denken aan de topcoating in een specifieke kleur of bijvoorbeeld met een bepaalde antislip weerstand.

Wij houden rekening met het gebruik van de ruimte, de gewenste belastbaarheid en ander belangrijke aspecten, zoals de dikte van de elektrisch geleidende vloer. Het is dan ook van belang dat u uw wensen kenbaar maakt aan onze adviseur, zodat een vloer op maat aan u gepresenteerd kan worden.

Advies over de vloer

U kunt persoonlijk van advies worden voorzien bij de keuze voor de ideale elektrische geleidende vloer voor uw bedrijf, instelling of organisatie. Dat kan bij u op locatie of in de showroom van Betonvloercoating.nl.

De showroom is in Amsterdam gevestigd en is op afspraak te bezoeken. Mocht u al duidelijk voor ogen hebben wat de wensen zijn, dan kunt u van de gelegenheid gebruikmaken om online een offerte voor de elektrisch geleidende vloer aan te vragen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.