Coatingvloer Zuid Holland

Coatingvloer Zuid Holland

Coatingvloer Zuid Holland is de ideale keuze als u uw woning, winkel of bedrijfsruimte van een duurzame kunststof vloer wenst te voorzien. De coating die door Coatingvloer Zuid Holland wordt aangebracht, is slijtvast, gemakkelijk te reinigen, vloeistofdicht en kent afhankelijk van het soort kunststof nog andere belangrijke eigenschappen. Een coating voor een fabrieksvloer zal namelijk aan andere kenmerken voldoen in vergelijking met het coaten van een bestaande gietvloer in een woning. Op basis daarvan kan een onderscheid tussen epoxy en polyurethaan worden gemaakt. Wij informeren u graag over de verschillen.

Voor een duurzaam vloersysteem

Een duurzaam vloersysteem van Coatingvloer Zuid Holland betekent dat u van vele voordelen kunt profiteren. De toplaag heeft bij coaten gelijke eigenschappen als die van een gietvloer, maar heeft als voordeel veel voordeliger te zijn. Dat is al het eerste voordeel waar u van kunt profiteren bij de keuze voor Coatingvloer Zuid Holland. Het gemak van het onderhoud is groot als u voor het coaten van een vloer kiest, want er zijn geen naden. Dat betekent bovendien dat er sprake is van een hygiënische vloer met een strakke en moderne uitstraling. Wij kunnen over vele soorten ondergronden coating aanbrengen, zoals over bestaande gietvloeren, beton, cement en anhydriet.

Kleuren om uit te kiezen

Coatingvloer Zuid Holland biedt een breed scala aan kleuren en afwerkopties om de vloer van unieke kenmerken te voorzien. Er kan in dat opzicht bij de bestaande situatie aansluiting worden gezocht qua kleuren, maar ook combinaties zijn mogelijk net als de toevoeging van decoratie of belijning. Of kiest u liever voor een gemêleerd effect? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Coatingvloer Zuid Holland. De afwerking bestaat niet alleen uit een kleurkeuze, maar kent ook praktische aspecten, zoals een antisliplaag.

Voor een offerte op maat

Coatingvloer Zuid Holland biedt iedereen altijd de gelegenheid om een afspraak te maken voor het bezoeken van onze showroom, waar onze expert u graag van advies voorziet. Coatingvloer Zuid Holland biedt u echter ook de gelegenheid om snel inzicht te krijgen in de kosten. U kunt voor het maken van een afspraak voor een showroombezoek bellen en voor het aanvragen van een prijsopgave gebruikmaken van het online offerteformulier.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.