Coatingvloer Utrecht

Coatingvloer Utrecht biedt u de gelegenheid om voor een vloer te kiezen die een moderne uitstraling heeft en bovendien gemakkelijk is in het onderhoud. Wij leveren en plaatsen het unieke en voordelige vloersysteem in allerlei ruimten, variërend van woningen tot garages en van winkels tot fabrieken. Dat is mogelijk doordat er bij coatingvloeren gebruik kan worden gemaakt van verschillende soorten kunsthars. Er kan dan ook aan iedereen een unieke vloeroplossing worden geboden die uiteraard geheel op maat wordt afgewerkt.

Coatingvloer Utrecht

Voor voordelige prijzen

Coatingvloer Utrecht biedt meerdere voordelen, want in de eerste plaats is het coaten van een vloer een zeer voordelige oplossing. Zeker als de vergelijking wordt gemaakt met bijvoorbeeld het aanbrengen van gietvloeren. Coatingvloer Utrecht biedt met het coaten van de vloer in uw woning of bedrijfsruimte dezelfde voordelen als die een gietvloer te bieden heeft, maar dan wel voor een veel lagere prijs. In vele opzichten is het aanbrengen van een coating dan ook een uitstekende oplossing en bent u evengoed verzekerd van een vloer van de hoogste kwaliteit.

Keuze uit kleur en afwerkopties

De keuze uit kleuren en afwerkopties is groot bij Coatingvloer Utrecht, zodat wat dat betreft altijd een op maat gemaakte vloerafwerking gerealiseerd kan worden. Ten aanzien van de kleuren geldt dat u kunt kiezen voor een effen kleur, gemêleerde variant of kleurencombinaties, maar ook decoratieve mogelijkheden zijn beschikbaar net als het aanbrengen van belijning. De afwerkopties bij Coatingvloer Utrecht maken het mogelijk om voor praktische en technische eigenschappen te kiezen, zoals voor een geluiddempende, antistatische of antislipvloer.

Vraag een offerte aan

Coatingvloer Utrecht en deskundig advies

U kunt in de praktijk kennismaken met Coatingvloer Utrecht door een bezoek te brengen aan onze showroom die eenvoudig te bereiken is en in Amsterdam is gevestigd. U profiteert dan meteen van het voordeel van het deskundig advies dat door de expert van Coatingvloer Utrecht verstrekt kan worden. Onze showroom is altijd op afspraak te bezoeken. Voor het aanvragen van een prijsopgave met een vrijblijvend karakter verwijzen wij u naar het online aanvraagformulier dat op deze website beschikbaar is.