Coatingvloer Noord Holland

Coatingvloer Noord Holland

Coatingvloer Noord Holland biedt particulieren en bedrijven de gelegenheid om voor een duurzame onderhoudsvrije vloer van kunststof te kiezen die volledig naadloos wordt aangebracht. Coatingvloer Noord Holland laat u met het aanbrengen van de kunststoffen naadloze vloer van vele voordelen profiteren. Bijvoorbeeld van de lage prijs, maar ook van de duurzaamheid van de vloer die slijtvast, vloeistofdicht en veilig is. Voor een aantrekkelijke prijs kunt u jarenlange van alle voordelen profiteren.

Coatingvloer en design

Coatingvloer design kunnen hand in hand samen gaan en zeker als er bijvoorbeeld sprake is van een bestaande gietvloer die van een nieuwe coating voorzien moet worden. Design komt tot uiting in de gekozen kleur en in combinatie met het naadloze karakter van het vloersysteem dat Coatingvloer Noord Holland u te bieden heeft. Er ontstaat met het naadloze vloersysteem namelijk een vloer met een moderne uitstraling die een ruimtelijk effect creëert. Qua design is er bovendien veel mogelijk met betrekking tot de kleuren en decoratieve aspecten.

Coatingvloeren afwerkopties

De afwerkopties maken het voor allerlei soorten bedrijven mogelijk om met de praktische uitvoering rekening te houden. Coatingvloer Noord Holland biedt vloeren op maat en dat geldt ook voor het coaten van een vloer, waarbij er uiteraard met technische aspecten rekening kan worden gehouden. De praktische kant kan bijvoorbeeld betrekking hebben op het veilig maken van de vloer, zodat deze ook bij vocht op de vloer veilig biedt. Coatingvloer Noord Holland kan dan voor een antisliplaag zorgen. Zo zijn er tal van afwerkopties mogelijk en kunnen wij ook voor u een antistatische of extra geluiddempende vloer realiseren.

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Noord Holland staat u graag met advies bij in het maken van de beste keuze en u bent dan ook van harte welkom in onze showroom. Coatingvloer Noord Holland stelt de showroom graag voor u open nadat u een afspraak heeft gemaakt. Onze adviseur is dan namelijk in staat om alle tijd en aandacht voor uw bezoek te hebben. Het aanvragen van een offerte kan overigens online gedaan worden en is vrijblijvend.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.