Coatingvloer Leiden

Coatingvloer Leiden

Coatingvloer Leiden heeft een perfecte oplossing beschikbaar voor kale betonvloeren, cementvloeren en voor een ondergrond van anhydriet. Heeft u een verouderde gietvloer in uw woning liggen die aan een opfrisbeurt toe is? Ook dan geldt dat Coatingvloer Leiden de ideale oplossing in huis heeft om uw woningvloer weer te laten stralen. Wellicht in een andere kleur of in dezelfde kleur. Wij bieden u een voordelige vloeroplossing met het aanbrengen van een twee componenten dunne toplaag van kunststof.

Voor woning en bedrijf

Coatingvloer Leiden heeft verschillende soorten coatings in het assortiment beschikbaar die voor uiteenlopende ruimtes toepasbaar zijn. Door deze variatie en de gelegenheid om tot een unieke afwerking te komen, is het mogelijk om iedere keer weer opnieuw maatwerk te leveren. Coatingvloer Leiden biedt vloeren die onder meer toepasbaar zijn in woningen, garages, parkeergarages, werkplaatsen, kantoren, winkels en showroom. U kunt altijd vrijblijvend informatie of wij ook voor u de beste vloeroplossing kunnen realiseren die naadloos wordt aangebracht.

Kleuren en afwerkopties

De kleuren die beschikbaar zijn bij Coatingvloer Leiden maken het voor u mogelijk om uit vele kleuren de ideale kleur te kiezen voor de vloer in uw bedrijfsruimte of woning. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een transparante coating, dan kunnen wij dat uiteraard eveneens voor u realiseren. De afwerkopties staan los van het kleurenaanbod en maken het mogelijk om antislipvloeren te realiseren of om bijvoorbeeld in een werkplaats of garage een extra geluiddempende laag aan te brengen.

Voorstel op maat van Coatingvloer Leiden

Coatingvloer Leiden presenteert u graag een voorstel op maat. Daarbij gaat het in de eerste plaats om maatwerk voor wat betreft de vloer en in de tweede plaats om een passende offerte met daarin een scherpe prijs. U kunt online direct een offerte aanvragen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom. Indien u van plan bent om de showroom van Coatingvloer Leiden te bezoeken, dan kunt u daarvoor telefonisch een afspraak maken. Onze showroom is namelijk alleen op afspraak te bezoeken en zo komt u niet voor een dichte deur te staan.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.