Coatingvloer Dordrecht

Coatingvloer Dordrecht

Coatingvloer Dordrecht heeft verschillende mogelijkheden om een bestaande ondergrond te voorzien van een coating om daarmee een praktische en fraaie vloer te realiseren. Aangezien wij uiteenlopende soorten kunsthars gebruiken, kan er voor allerlei situaties de beste vloeroplossing worden geboden. Dat betekent ook dat wij bijvoorbeeld verouderde gietvloeren nieuw leven in kunnen blazen in een woning net als dat er in uw winkel, werkplaats, garage of fabriek een stevige vloerafwerking gerealiseerd kan worden die vele voordelen biedt.

Bewerking ondergrond

Om tot het perfecte resultaat te komen, kan het nodig zijn dat Coatingvloer Dordrecht eerst voorbereidende werkzaamheden dient uit te voeren aan de ondergrond. Bijvoorbeeld door te schuren of te slijpen om de ondergrond van beton, cement of anhydriet zo egaal mogelijk te maken. De strakheid van de ondergrond vormt namelijk voor een belangrijk deel de basis voor een perfect resultaat. Er wordt door Coatingvloer Dordrecht namelijk een dunne laag coating aangebracht, zodat niet weggewerkte grote oneffenheden zichtbaar blijven.

Coatingvloer Dordrecht levert altijd maatwerk

Maatwerk is bij het aanbrengen van een vloerafwerking uiteraard van groot belang, want er kunnen bijvoorbeeld eisen gesteld worden, waaraan de vloer moet voldoen. Coatingvloer Dordrecht levert op alle niveaus maatwerk en dat varieert van uw kleurkeuze tot extra afwerkopties, zoals het antislip of extra geluiddempend afwerken van uw vloer. Maatwerk wordt eveneens geleverd met betrekking tot de prijs, die overigens altijd uitermate betaalbaar genoemd kan worden. U kunt bij interesse in de kosten van het aanbrengen van een coating door Coatingvloer Dordrecht online vrijblijvend een offerte aanvragen.

Showroom op afspraak te bezoeken

U komt bij Coatingvloer Dordrecht niet voor een dichte deur te staan, want onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. U kunt zo op uw gemak kennismaken met onze producten voor vloerafwerking en bovendien van alle gewenste informatie worden voorzien. De adviseur van Coatingvloer Dordrecht geeft u bovendien graag een passend advies op basis van uw wensen. U kunt telefonisch contact opnemen om aan te geven wanneer uw onze showroom wenst te bezoeken.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.