Coatingvloer Delft

Coatingvloer Delft

Coatingvloer Delft kan van de betonvloer in uw garage, werkplaats of fabriek een perfecte vloer maken die vloeistofdicht en slijtvast is. Dat zijn overigens niet de enige toepassingen en voordelen, want Coatingvloer Delft kan ook voor een fraaie vloer in uw woning, winkel, showroom of kantoor zorgen. De unieke eigenschappen van onze coating die in uiteenlopende soorten beschikbaar is, zorgen voor een perfecte vloerafwerking, waar u jarenlang plezier aan beleeft. Daar komt nog bij dat dit vloersysteem zeer voordelig in aanschaf is.

Coatingvloer Delft voor transparantie of kleur

Coatingvloer Delft laat iedereen de keuze om voor een transparante uitvoering of gekleurde coating voor afwerking van de ondergrond te kiezen. Wij zijn u graag van dienst als u graag voor een kleur kiest en presenteren daarbij onder meer het aanbod van alle RAL-kleuren. De kunststof toplaag kan namelijk door Coatingvloer Delft met blanke kunsthars of met gepigmenteerde kunsthars over de bestaande vloer worden aangebracht. U krijgt daarmee een naadloze fraaie vloer die vloeistofdicht, praktisch in het onderhoud, hygiënisch en slijtvast is.

Voor industriële vloeroplossing

Een industriële vloeroplossing die aan alle eisen voldoet, hoeft niet duur te zijn. Coatingvloer Delft biedt namelijk een praktische en voordelige oplossing met een speciale coating die over de bestaande ondergrond aangebracht kan worden. De vele toepassingen maken de coating voor vele doeleinden geschikt. De eigenschappen van de vloerafwerking maken het onder meer mogelijk dat de vloer chemisch en met zware voertuigen kan worden belast. Ook voor andere dan industriële toepassingen kan de coating van Coatingvloer Delft de perfecte oplossing zijn.

Kennismaken

Het is altijd mogelijk om persoonlijk kennis te maken met het productassortiment van Coatingvloer Delft om zo een concrete indruk te krijgen van de mogelijkheden. Wij kunnen u voorbeelden laten zien, de kleuren presenteren en in een gesprek informatie verstrekken over alle afwerkopties. Onze adviseur is u graag van dienst. U kunt voor een persoonlijke kennismaking met Coatingvloer Delft onze showroom bezoeken die op afspraak geopend wordt.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.