Coatingvloer Breda

Coatingvloer Breda

Coatingvloer Breda is voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een voordelige vloeroplossing van een hoge kwaliteit en met ideale eigenschappen de ideale keuze. Coatingvloer Breda levert en brengt coatings aan in allerlei ruimten, variërend van winkels tot garages van en woningen tot bedrijfshallen. Onze coatings zijn namelijk op een unieke wijze samen te stellen, zodat er altijd een passende oplossing beschikbaar is die volledig aansluit bij de wensen van de klant en de eisen die er aan de vloer worden gesteld.

Coatingvloer Breda voor een moderne en strakke vloer

Bestaande gietvloeren die aan een nieuwe kleur of opfrisbeurt toe zijn, kunnen door Coatingvloer Breda van een nieuwe coating voorzien worden, waarbij u van alle voordelen blijft profiteren. Door de nieuwe coating ontstaat er weer een nieuwe en frisse look in uw woning, kantoor, winkel, showroom of andere bedrijfsruimte. U kunt indien gewenst voor dezelfde kleur kiezen, maar een nieuwe kleur geeft de ruimte uiteraard een andere sfeer en uitstraling mee.

Voor een praktische vloer

Een praktische vloer die onderhoudsvriendelijk is en bovendien een fraaie uitstraling heeft, is in vele situaties gewenst. Coatingvloer Breda kan voor u een praktische vloer realiseren door bijvoorbeeld een vloer van beton of cement van een hoogwaardige coating te voorzien. De eigenschappen zijn uniek. Deze vloerafwerking van Coatingvloer Breda kan namelijk tegen zware machines bestand zijn, maar ook bestand zijn tegen chemicaliën, oliën en andere soorten vloeistoffen. Vuil en vocht worden niet opgenomen, zodat de vloer altijd praktisch in het onderhoud is.

Showroom bezoeken

Coatingvloer Breda wil klanten zo goed mogelijk van dienst zijn en biedt daarom onder meer de gelegenheid een bezoek te brengen aan de showroom. Het aanvragen van een offerte is online mogelijk en kan direct gerealiseerd worden. Voor het bezoeken van de showroom wordt alleen verzocht om even een afspraak te maken. Dat stelt u en ons in staat om in alle rust in gesprek te gaan. Onze adviseur vertelt u tijdens een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden van onze coatings.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.