Coatingvloer Arnhem

Coatingvloer Arnhem

Coatingvloer Arnhem voor als u op zoek bent naar een vloer die voordelig kan worden aangebracht en toch van een hoogwaardige kwaliteit is en daarnaast vele voordelen te bieden heeft. Dat is wat u van Coatingvloer Arnhem mag verwachten inclusief een klantgerichte service en met het alles onder één dak concept, waarbij uw vloer naadloos wordt aangebracht door ons eigen vakkundige applicatieteam. Onze hoogwaardige coatings zijn voor meerdere doeleinden geschikt.

Coatingvloer Arnhem voor hoogwaardig vloersysteem

Het hoogwaardige vloersysteem dat door Coatingvloer Arnhem wordt aangeboden, betreft een coating op basis van kunststof. Er zijn echter meer soorten kunststof die elk over unieke eigenschappen beschikken, zodat er zowel voor industriële doeleinden als voor particuliere of meer zakelijke doeleinden een perfecte oplossing beschikbaar is. Het hoogwaardige vloersysteem is in alle kleuren of transparant te leveren en is vloeistofdicht, maar ook slijtvast en enorm praktisch qua onderhoud. Laat u gerust informeren door onze adviseur wat de overige voordelen zijn.

Coatingvloer Arnhem voor maatwerk

Er is zijn een aantal zekerheden, waar u van op aan kunt bij Coatingvloer Arnhem en één daarvan is dat wij maatwerk leveren. Iedere keer weer. Uw eisen en wensen kunt u aan ons kenbaar maken, waarbij wij u overigens graag adviseren over de beste oplossing. Aan de hand van de lijst met eisen en wensen wordt door Coatingvloer Arnhem maatwerk geleverd. Speciale opties voor afwerking kunnen wij eveneens realiseren, zoals een veilige antislipvloer of een vloer die een extra geluiddempend karakter heeft.

Showroom van Coatingvloer Arnhem bezoeken

U kunt altijd een offerte aanvragen bij Coatingvloer Arnhem als al duidelijk is wat uw wensen zijn en u graag een concreet inzicht wilt in de kosten om voor u het ideale en voordelige vloersysteem te realiseren. Wij willen iedereen echter ook graag in de gelegenheid stellen om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken. U kunt daarvoor contact opnemen, zodat er een afspraak gepland kan worden voor een bezoek aan de showroom van Coatingvloer Arnhem.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.