Coatingvloer Apeldoorn

Coatingvloer Apeldoorn

Coatingvloer Apeldoorn voor het realiseren van een perfecte vloerafwerking over beton, cement, anhydriet of bestaande kunststof vloer. Ons applicatieteam brengt het unieke vloersysteem in een dunne laag aan en toch profiteert u van alle eigenschappen die u van een gietvloer zou mogen verwachten. Doordat er sprake is van een dunne afwerking over een ondergrond is het zo dat Coatingvloer Apeldoorn u aantrekkelijke prijzen kan bieden. U kunt zelf ontdekken hoe voordelig dat is door online een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Kleur of transparant

Als u uitsluitend op zoek bent naar een manier om van uw betonnen vloer een meer praktische vloer te maken die vloeistofdicht is, naadloos wordt gelegd en slijtvast is, dan biedt Coatingvloer Apeldoorn u de perfecte oplossing. U kunt er dan namelijk voor kiezen om een transparante coating aan te brengen. Als de ruimte echter een andere functie heeft, waarbij bezoekers worden ontvangen of waar kleur gewenst is, dan kunt bij Coatingvloer Apeldoorn uit alle RAL-kleuren een keuze maken. Informeer gerust naar de overige afwerkopties op het gebied van kleur.

Voor een strak resultaat

Het applicatieteam van Coatingvloer Apeldoorn is vakkundig en ervaren en brengt de coating strak en naadloos aan. Dat zorgt direct voor een moderne uitstraling en zeker als u ook nog voor een kleur heeft gekozen die aansluit bij de ruimte. Een industrieel effect is overigens aanwezig indien de ondergrond een variatie in structuur heeft, want bij het aanbrengen van de coating wordt het oppervlak als het ware gevolgd. Het strakke en naadloze resultaat zorgt er ook voor dat de vloer voortaan heel gemakkelijk te reinigen is. Dat komt onder meer doordat vuil en stof zich niet aan de coating hechten.

Coatingvloer Apeldoorn voor een professioneel advies

Mocht u professioneel advies wensen ten aanzien van de keuzes die gemaakt worden, bijvoorbeeld op het gebied van afwerking, dan kunt u altijd een afspraak maken met de specialist van Coatingvloer Apeldoorn. Indien gewenst kunt u namelijk de showroom van Coatingvloer Apeldoorn op afspraak bezoeken.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.