Coatingvloer Amsterdam

Coatingvloer Amsterdam

Coatingvloer Amsterdam? Wij hebben de beschikking over een ruime showroom in Amsterdam, waar u altijd kunt slagen in de keuze voor een coatingvloer. De jarenlange ervaring en uitgebreide technische en praktische kennis zorgen ervoor dat wij u van het beste vloersysteem kunnen voorzien. Voor een coatingvloer in Amsterdam bent u bij ons dan ook op het goede adres. Maak kennis met onze mogelijkheden en ontdek ook de gunstige prijzen door direct een offerte aan te vragen.

Coatingvloer Amsterdam voor ieder budget

Voor het laten plaatsen van een coatingvloer in Amsterdam is er voor ieder budget bij ons een oplossing op maat beschikbaar. U kunt zowel van ons aanbod als particulier of als bedrijf gebruikmaken. Daarbij bent u verzekerd dat als u door Coatingvloer Amsterdam het vloersysteem laat aanbrengen, u er jarenlang van profiteert. Wij bieden u namelijk topkwaliteit voor een scherpe prijs. Neem contact op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden die wij voor uw budget te bieden hebben.

Op maat gemaakte coatingvloer Amsterdam

Als u voor een coatingvloer in Amsterdam kiest, dan maken wij deze geheel op maat. Uw bestaande vloer kan van een nieuwe toplaag worden voorzien, maar wij kunnen bijvoorbeeld de coatingvloer in Amsterdam ook plaatsen over een ondergrond van beton, cement of anhydriet. Er zijn vele oplossingen beschikbaar met unieke opties voor de afwerking, variërend van het aanbrengen van een extra laag die over geluiddempende eigenschappen beschikt tot een antisliplaag. Wist u dat wij de vloer ook antistatisch kunnen leveren en plaatsen?

Showroom Coatingvloer Amsterdam

Het is altijd handig om van de mogelijkheden gebruik te maken de showroom van Coatingvloer Amsterdam te bezoeken. Onze showroom met coatingvloeren is in Amsterdam gevestigd en u hoeft alleen maar even te bellen om een afspraak te maken. Wij laten u uitgebreid kennismaken met de mogelijkheden die wij te bieden hebben en u wordt daarbij uiteraard van een professioneel advies voorzien. Of vraagt u liever direct een offerte aan? Dat is ook mogelijk en kan online worden gedaan via het aanvraagformulier.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.