Coatingvloer Amstelveen

Coatingvloer Amstelveen

Coatingvloer Amstelveen? Als u naar een praktische en fraaie vloeroplossing op zoek bent die ook nog eens voordelig is om te laten aanbrengen, dan is Coatingvloer Amstelveen een uitstekende keuze. Wij kunnen voor particulieren en bedrijven een belangrijke rol van betekenis spelen op het gebied van praktisch gemak dat met onze vloersystemen geboden wordt voor overigens een zeer aantrekkelijke prijs. Strak en naadloos wordt de coating aangebracht over bijvoorbeeld beton, cement of over een reeds bestaande gietvloer die nodig aan verfraaiing of vernieuwing toe is.

Voor slijtvaste vloer

Coatingvloer Amstelveen biedt voor vele situaties een oplossing met coatings die een slijtvast karakter hebben. Dat is uiteraard vooral een uitkomst in werkplaatsen of garages, maar ook voor fabrieken en kantoren die naar een voordelige, maar wel kwalitatief hoogwaardige oplossing op zoek zijn. Een betonnen vloer of ondergrond van cement wordt al snel vuil en trekt vocht aan, maar na het aanbrengen van een coating door Coatingvloer Amstelveen is dat verleden tijd. De vloer is naadloos, slijtvast, vloeistofdicht en prima bestand tegen chemicaliën en zware voertuigen of machines.

Vele kleuren mogelijk bij Coatingvloer Amstelveen

Naast dat een transparante vloeroplossing een optie is, biedt Coatingvloer Amstelveen op het gebied van afwerking met een kleur vele mogelijkheden. Door kleur aan te brengen, verandert de uitstraling en krijgt de ruimte een andere sfeer. Bovendien kunnen kleuren eveneens in praktische zin worden toegevoegd, zoals in de vorm van het aanbrengen van pijlen in een andere kleur die in een parkeergarage als bewegwijzering dienen. Praktische afwerkopties zijn door Coatingvloer Amstelveen ook te realiseren, zoals de coating afwerken in de vorm van een antislip vloer.

Advies en offerte

Coatingvloer Amsterdam biedt iedereen vrijblijvend de gelegenheid een offerte aan te vragen, waarbij binnen een periode van vijf werkdagen een passend voorstel gedaan wordt. Indien u graag een offerte wenst van Coatingvloer Amstelveen, dan kunt u deze online aanvragen. Voor iedereen die graag een advies wil of persoonlijk de mogelijkheden wil komen bekijken, geldt dat het mogelijk is om op afspraak onze showroom te bezoeken. U kunt altijd contact opnemen voor het maken van een afspraak of om meer informatie te vragen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.