Coatingvloer Almere

Coatingvloer Almere

Coatingvloer Almere? Als u naar een efficiënt en modern vloersysteem op zoek bent voor uw bedrijfsruimte, winkel of woning, dan is vindt u bij Coatingvloer Almere de perfecte oplossing. Wij bieden u kwaliteit en rekenen daarvoor een scherpe prijs. Zo bent u extra goedkoop uit, want een coating als vloersysteem is bijvoorbeeld veel voordeliger in vergelijking met het aan laten leggen van een gietvloer. Toch profiteert u van dezelfde kenmerken en voordelen. Hoe dat kan? Dat leggen wij u graag uit.

Voor modern en slijtvast vloersysteem

De coating van Coatingvloer Almere is een vloersysteem dat naadloos wordt aangebracht en over bijzondere eigenschappen beschikt. Uw vloer wordt namelijk vloeistofdicht, slijtvast en fraai afgewerkt in een kleur naar keuze. Zo kunt u uit alle RAL-kleuren bij Coatingvloer Almere een keuze maken of zelfs de voorkeur geven aan patronen, decoratieve elementen of praktische kleurverschillen, zoals voor het aanbrengen van belijning. De coating kan overigens aangebracht worden over bestaande vloeren en ondergronden als cement, anhydriet en beton.

Maatwerk

Maatwerk is standaard de service bij Coatingvloer Almere, want u kunt weer andere wensen en eisen stellen aan de afwerking dan een ander. Dat is ook een reden dat wij waarde hechten een aan gesprek, waarin u uw wensen en eisen kenbaar kunt maken. Aan de hand daarvan kan onze specialist u een coatingvloer presenteren die daaraan tegemoet komt. De afwerking varieert van kleur tot antisliplaag en van antistatische eigenschappen tot een geluiddempende vloerafwerking. Indien u geen advies nodig heeft, kunt u uiteraard altijd van de mogelijkheid gebruikmaken een offerte aan te vragen. Wij doen u graag een scherpe prijsopgave tegemoetkomen.

Showroom van Coatingvloer Almere

Coatingvloer Almere nodigt u uit om contact op te nemen en een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. U kunt dan een meer concrete indruk krijgen van de opties die wij u te bieden hebben. Bovendien kunt u alle informatie krijgen die u wenst en naast het kenbaar maken van uw wensen is er uiteraard alle gelegenheid om vragen te stellen aan de specialist van Coatingvloer Almere.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.