Coatingvloer Alkmaar

Coatingvloer Alkmaar

Coatingvloer Alkmaar voor een vloer van kunststof die in een dunne toplaag naadloos wordt aangebracht, voordelig is en bovendien over uitstekende eigenschappen beschikt. Dat is in het kort wat Coatingvloer Alkmaar u te bieden heeft, maar er is uiteraard nog veel meer wat u van ons mag verwachten als coatingspecialist die alles vanaf het advies tot en met een vakkundig applicatieteam in eigen beheer heeft. Vraag vrijblijvend meer informatie of maak van de gelegenheid gebruik direct een prijsopgave aan te vragen.

Voor een ijzersterke vloeroplossing

Een ijzersterke vloeroplossing voor toepassing in industriële ruimtes die ook nog eens zeer voordelig is te noemen, biedt voor vele bedrijven uitkomst. Wij kunnen dat voor uw bedrijf realiseren. Wij hebben een uitgebreide ervaring in het aanbrengen van een ijzersterke vloeroplossing in de vorm van epoxy coating in werkplaatsen, garages, fabrieken en parkeergarages. Onze coatings zijn van sterke eigenschappen voorzien en kunnen uitstekend belast worden met zware machines en voertuigen. Bovendien is de vloer vloeistofdicht en ondervindt u altijd weer praktisch reinigingsgemak.

Voor woningen, winkels en showrooms

Er zijn naast de industriële toepassingen nog meer doeleinden geschikt om voor een coating van Coatingvloer Alkmaar te kiezen. Een werkruimte bij huis kan bijvoorbeeld van een voordelige vloerafwerking worden voorzien, maar dat geldt ook voor uw garage of als u bijvoorbeeld een winkel of showroom heeft. Alle kleuren hebben wij beschikbaar en het is zelfs mogelijk voor een combinatie of gemêleerd effect te kiezen. Coatingvloer Alkmaar adviseert u graag over alle opties.

Showroom bezoeken van Coatingvloer Alkmaar

Coatingvloer Alkmaar heet u graag op afspraak welkom in de showroom. U kunt in onze showroom uitgebreid van informatie voorzien worden, maar ook persoonlijk kennismaken met de coatingproducten die wij met betrekking tot de vloerafwerking te bieden hebben. U kunt telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak om de showroom van Coatingvloer Alkmaar te bezoeken, maar desgewenst ook een email sturen.

Een bezoek aan onze showroom:

In onze showroom te Amsterdam is het mogelijk om al onze gietvloeren persoonlijk te ervaren.
De showroom is geopend van maandag t/m zaterdag.

Maakt u s.v.p. van te voren een afspraak, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen.