5 voordelen van betonvloercoating op kantoor

We kunnen niet meer om betonvloercoating heen. Zowel huishoudens als bedrijven kiezen voor vloercoating en dat is heel begrijpelijk. Vloercoating is sterk, hygiënisch, stijlvol en ook nog eens voor heel veel uiteenlopende toepassingen te gebruiken. Ben jij je nieuwe kantoor aan het inrichten? Of is je oude kantoorvloer aan vervanging toe? Dan vraag je je misschien af wat voor vloer je moet kiezen. Wij zetten 5 voordelen van betonvloercoating op kantoor voor je op een rijtje.

1. Betonvloercoating is te combineren met uiteenlopende stijlen

Betonvloercoating kan in heel veel ruimtes toegepast worden. Op kantoren zie je vaak dat ruimtes vaak veranderen. Zo kan een vergaderruimte opeens moeten veranderen in ontvangsthal. Met vloercoating is dat geen probleem. Het is namelijk een neutrale vloer die met heel veel verschillende stijlen gecombineerd kan worden. Van retro tot klassiek, van urbain tot landelijk. Het wisselen van ruimtes is dus geen probleem, want met vloercoating heb je altijd een mooie basis.

Kleurrijke gietvloeren - betonvloercoating op kantoor

2. Betonvloercoating is relatief goedkoop

Betonvloercoating op kantoor is een relatief goedkope vloeroplossing. Dat komt omdat betonvloercoating eigenlijk geen complete vloer is. Je zou het kunnen zien als het bovenste laagje van een gietvloer. Tegelijk is vloercoating enorm sterk en gaat het lang mee. De gunstige prijs van vloercoating maakt het als een populaire vloer voor kantoren.

3. Betonvloercoating is hygiënisch

Niets belangrijker dan een goede hygiëne op kantoor. Je wilt namelijk dat je medewerkers in topvorm zijn en kan ziekteverzuim missen als kiespijn. Met betonvloercoating op kantoor creëer je een schone en hygiënische werkomgeving. Betonvloercoating heeft namelijk geen gaatjes of kiertjes waarin vuil zich kan nestelen. Ook is het materiaal van zichzelf vuilafstotend. Bovendien kun je vloercoating makkelijk reinigen met lauwwarm water. Dit maakt betonvloercoating tot een van de meest hygiënische vloeroplossingen.

4. Betonvloercoating laat je ruimtes groter lijken

Last van ruimtegebrek op je kantoor? Zijn er rondslingerende papieren, stekkers en meubels die de boel een rommelige uitstraling geven? Kies voor betonvloercoating op kantoor. Betonvloercoating laat je ruimtes groter lijken. Dit komt door het strakke design. Met betonvloercoating wordt je kantoor ruimtelijker en creëer je een plek waar het prettig werken is voor iedereen.

5. Betonvloercoating gaat lang mee

Betonvloercoating is een vloer die jaren mee gaat. Het materiaal is oersterk en kan veel belasting aan. Betonvloercoating op kantoor is dus een duurzame investering die je op lange termijn veel plezier oplevert. Heb je veel klanten of collega-ondernemers die langskomen op kantoor? Of heb je te maken met andere intensieve belasting? Betonvloercoating is hier op berekend. Het zou wel kunnen zijn dat je vloer na jaren intensief gebruik iets minder mooi wordt. In dat geval zou je er voor kunnen kiezen om de toplaag te vervangen. Dit is een eenvoudige ingreep en erna kun je er weer jaren tegenaan.

Meer weten over betonvloercoating op kantoor?

Betonvloercoating is een geweldige vloeroplossing die ook jouw kantoor net dat beetje extra cachet geeft. Wil je hier meer over weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag.

Ook interessant: