Is betonvloercoating glad?

Als je zelf wel eens onderuit bent gegaan op een gladde vloer, weet je hoe vervelend het is. Niets is vervelender dan op te moeten passen of je niet per ongeluk onderuit gaat. Betonvloercoating.nl krijgt veel vragen over de gladheid van betonvloercoating. Of betonvloercoating glad is, hangt af van verschillende factoren, waaronder vocht. We leggen het je uit en geven je slimme tips.

Betonvloercoating in de badkamer

Als je kiest voor betonvloercoating in je woonhuis, dan wil je deze misschien door je hele huis laten doorlopen. Dit maakt dat je woning een mooi geheel wordt. Betonvloercoating is ook zeker in de badkamer een goed idee. Het voordeel is namelijk dat betonvloercoating geen voegen heeft en volledig naadloos is. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld tegels. Omdat betonvloercoating naast naadloos ook vloeistofdicht is, is dit een hele hygiënische vloeroplossing voor in de badkamer. Maar is betonvloercoating glad in de badkamer? Vloercoating kan, als het nat is, zeker glad aanvoelen. Dit is te vergelijken met gladde tegels. Vandaar dat je wel een beetje moet oppassen bij vochtige betonvloercoating. Je kunt dit makkelijk verhelpen door een antislipmatje in de douche te leggen of een mooie badkamermat.

Sneldrogende vloercoating - betonvloercoating glad

Antislip vloercoating voor extra veiligheid

Heb je niet voldoende aan een antislipmat of vind je dit simpelweg niet prettig? Dan kun je er voor kiezen om een speciale antisliplaag te laten aanbrengen. Betonvloercoating heeft veel ervaring met antislip vloercoating. Deze kan dan ook in vele gradaties aangebracht worden. Wil je vloercoating voor je bedrijf, in je fabriek of in je garage? Laat je dan vakkundig adviseren door de specialisten van Betonvloercoating.nl. Wij hebben namelijk uiteenlopende toepassingen om jouw werkomgeving zo veilig mogelijk te maken.

Slijtage

Heb je al sinds lange tijd betonvloercoating in je fabriekshal of garage? Wordt de vloer intensief gebruikt en heeft de betonvloercoating te maken met veel belasting? Het kan zijn dat na een aantal jaar de vloer steeds gladder wordt. Dit zou eventueel kunnen komen door slijtage na intensief gebruik. Laat onze specialisten kijken naar je vloer. Zo vermijd je valpartijen en ongelukken en creëer je een veilige omgeving.

Is betonvloercoating glad?

Of betonvloercoating glad is, hangt dus af van verschillende factoren. Betonvloercoating is van zichzelf niet glad, maar vocht of slijtage kunnen betonvloercoating wel glad maken. Wil je meer weten over de verschillende opties en veiligheidsmaatregelen? Neem dan contact met ons op. Wil je liever eerst weten hoe het kostenplaatje er uit gaat zien? Vraag dan een offerte aan. Dit is geheel vrijblijvend.

Ook interessant: