Betonvloercoating in huishouden met kinderen

Als je kinderen in huis hebt, weet je het hoe lastig dat soms kan zijn. Je wilt een interieur dat bestand is tegen een stootje en wat makkelijk schoon te maken is. Maar je wilt ook iets wat stijlvol, mooi en duurzaam is. Betonvloercoating.nl heeft daarom een eenvoudige, effectieve en voordelige tip: kies voor vloercoating. We vertellen je graag waarom vloercoating en een huishouden met kinderen zo ’n goede combinatie zijn.

Voordelig

Je hoort het niet te zeggen, maar je denkt het vast wel eens: Kinderen zijn duur. Dat maakt verder ook niet zoveel uit, maar als sommige dingen wat goedkoper kunnen, is dat mooi meegenomen. Vloercoating is een dunne laag van kunsthars die over een bestaande vloer wordt aangebracht. Uiteindelijk krijgt je vloer met vloercoating dezelfde eigenschappen als een gietvloer. Maar het is wel veel goedkoper dan een gietvloer. Zo kun jij in je huishouden met kinderen ook genieten van een nieuwe vloer die niet al te veel hoeft te kosten.

Industriële look - huishouden met kinderen

Aangenaam en comfortabel

Vanaf dat je kind begint te kruipen, is je kind vaak in contact met de grond. Word je kind ouder, dan spelen ze vaak op de grond met lego, barbies of wat voor speelgoed dan ook. Je wilt natuurlijk dat de vloer aangenaam aanvoelt voor je kind. Vloercoating is gemaakt van licht elastisch kunsthars wat heel comfortabel aanvoelt. Je kunt je kinderen dus gerust op de grond laten spelen met vloercoating.

Sterk

Vloercoating kent verschillende toepassingen. Vloercoating voor een garagevloer vraagt bijvoorbeeld andere eigenschappen dan voor een huishouden met kinderen. Voor woonhuizen wordt meestal PU vloercoating geadviseerd. Dit voelt aangenaam en comfortabel aan. Toch is dit materiaal ook oersterk. Vandaar dat vloercoating ook zo geschikt is voor huishoudens met kinderen. Jonge kinderen zijn zich vaak nog niet zo bewust van het feit dat dingen breekbaar kunnen zijn. Oudere kinderen kunnen verdiept zijn in hun spel dat ze hun omgeving vergeten. Met kinderen in huis weet je dat een vloer veel te verduren kan krijgen. Houten blokken, poppenwagens en speelgoedtreinen, een vloer moet tegen een stootje kunnen. Met vloercoating weet je dat dit allemaal geen probleem is.

Hygiënisch

Een vloer in een huishouden met kinderen moet vooral makkelijk schoon te maken zijn. Met kinderen in huis gaat er wel eens drinken om of loopt er iemand met vieze laarsjes binnen. Vloercoating is gelukkig makkelijk schoon te houden. Doordat de vloer vloeistofdicht is, is het geen probleem als er iets om gaat. Bovendien kun je de vloer makkelijk dweilen met lauwwarm water. Doordat vloercoating naadloos en egaal is, blijft er geen stof of vuil achter in kiertjes. Vloercoating en gietvloeren staan niet voor niets in de top van meest hygiënische vloeren.

Stijlvol en tijdloos design

Natuurlijk moet je aanpassingen in je interieur doen in een huishouden met kinderen. Toch is het ook fijn als je voor jezelf nog kunt genieten van een stijlvol en mooi interieur. Gelukkig hoef je met vloercoating geen concessies te doen. Deze vloeroplossing kun je namelijk met verschillende uiteenlopende interieurstijlen combineren. Dit is ook handig bij het inrichten van de kinderkamer. Kinderen groeien snel en een kinderkamer is onderhevig aan veel veranderingen. Vloercoating is dan een goede basis met tijdloos design.

Meer weten over vloercoating in huishouden met kinderen?

Wil je meer weten hoe je jouw interieur kindvriendelijk en tegelijk modern inricht met vloercoating? Neem dan contact op met ons team klantenservice. Liever eerst een indicatie van de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant: