Waarom kiezen voor vloercoating in de woonkamer?

Waarom kiezen voor vloercoating in de woonkamer? Voor veel mensen is de woonkamer de favoriete ruimte in huis. Je komt er gezellig samen en het is de ruimte waar je relaxed. Of je nu een filmpje op de bank kijkt of een goed boek leest. Ook is het de kamer waar je vrienden of familie ontvangt. De woonkamer kan daarom wel een goede vloer gebruiken. Een vloer die praktisch maar ook heel mooi is. Wat voor vloer is dat? Een vloer met vloercoating!

Waarom kiezen voor vloercoating in de woonkamer?

Vloercoating heeft allerlei voordelen. Ten eerste is het erg mooie vloerafwerking die volledig strak en naadloos is. Dit staat heel stijlvol. Ook is vloercoating in verschillende afwerkingen verkrijgbaar. Zo kan je kiezen voor een betonlook of juist voor een matte vloer. Daarnaast heb je de keuze uit onwijs veel kleuren zodat je precies de vloercoating kan kiezen die bij jouw smaak past.

De praktische voordelen van vloercoating

In de woonkamer wordt geleefd en daarom is het erg handig dat een vloer ook praktisch is. En een vloer met vloercoating is dat zeker! Omdat vloercoating geheel naadloos is zijn er geen naden en kieren waar viezigheid in achterblijft. Ook trekt een vloer met vloercoating geen vuil aan zoals tapijt wel doet. Daarnaast is de strakke en vochtwerende vloer makkelijk schoon te maken.

Vloercoating is duurzaam

Dat klinkt als de perfecte vloer voor in de woonkamer toch? Maar er is meer!

Een vloer met vloercoating is ook nog een erg sterk en gaat daarom jaren mee. Het is wel belangrijk dat je een paar simpele maatregelen neemt om de vloer te beschermen om zo krassen te voorkomen. Doe bijvoorbeeld viltjes onder meubels en koop geen bureaustoel met plastic wielen.

Vloercoating is comfortabel

Ondanks dat een vloer met vloercoating erg sterk is, is de vloer ook erg comfortabel. De meeste type vloercoating zijn licht elastisch waardoor de voelt heerlijk aanvoelt.

Ben jij nog op zoek naar de juiste vloer voor in de woonkamer? Je weet nu onze mening. Als het aan ons ligt is een vloer met vloercoating de beste vloer voor in de woonkamer.

Bron afbeelding: Pinterest

Ook interessant: