Kleurrijke gietvloeren

Kleurrijke gietvloeren

Gietvloeren zijn er in diverse soorten en maten. Maar daar blijft het niet bij, want daarnaast kunt u uw gietvloer laten leggen in de kleur die u zelf wilt. Door zelf een kleur te kiezen, kunt u de gietvloer aanpassen op uw interieur of wellicht zelfs op de huisstijl van uw bedrijf. Welke van de kleurrijke gietvloeren kiest u?

Een lichte kleur voor optisch meer ruimte

Bij het kiezen van een kleur voor uw gietvloer is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Waaronder met de indeling van de ruimte waarin de gietvloer zal worden gelegd. In woningen wordt vaak gekozen voor een licht kleur. Niet alleen zijn kleuren als wit, grijs of bruin gemakkelijk te combineren, maar een lichte kleur laat een ruimte optisch groter lijken. Zeker in een woning is een ruimtelijk gevoel erg fijn.

Kleurrijke gietvloeren

Smaak- en trendgevoelige kleurrijke gietvloeren

Kiest u wel voor een meer uitgesproken kleur? Houd er dan rekening mee dat uw smaak, maar ook de trends, in de komende jaren kunnen veranderen. Een gietvloer gaat vaak wel 20 jaar mee en is niet iets wat u over twee jaar weer vervangt als u er op uitgekeken bent. Kies daarom een kleur waar u echt van houdt en waarvan u zeker weet dat u hier nog jarenlang plezier aan zult beleven.

Kleurrijke gietvloeren

Bekijk de kleuren in onze showroom

Bent u benieuwd naar het aanbod van kleuren waarin onze gietvloeren beschikbaar zijn? Neem dan contact met ons op om een afspraak in onze showroom te plannen. Daar vertellen we u graag meer over de voordelen van een gietvloer, de mogelijkheden en de beschikbare kleuren.

Kleurrijke gietvloeren

Ook interessant: