Over welke vloeren kan vloercoating?

Over welke vloeren kan vloercoating? Bij vloercoating wordt er een dunne laag van kunststof over een bestaande vloer aangebracht. Deze laag bestaat uit twee componenten en bevat geen oplosmiddelen. Door de vloercoating wordt uw vloer strak en naadloos en sterker. Vloercoating heeft veel voordelen en vloercoating is voor diverse vloeren geschikt.

Over welke vloeren kan vloercoating?:

U kunt vloercoating laten aanbrengen over cement, beton en anhydriet gebonden ondervloeren. Heeft u een ander soort vloer en wilt u weten of u hierover vloercoating kan laten aanbrengen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat er mogelijk is. De structuur van de ondervloer blijft zichtbaar bij transparante vloercoating wat een uniek resultaat geeft. Maar het is ook mogelijk om voor een gekleurde coating te kiezen.

Over welke vloeren kan vloercoating?

De voordelen van vloercoating

Er zijn diverse redenen om voor vloercoating te kiezen. Ten eerste zal de uitstraling van de bestaande vloer veranderen. Een vloercoating maakt de vloer perfect glad waardoor het gemakkelijk te onderhouden is.

Ten tweede vloercoating maakt uw vloer ook veel sterker. Door vloercoating wordt de vloer duurzaam en de vloercoating beschermd uw vloer tegen UV. Dit zijn alle voordelen van vloercoating op een rijtje:

  • onderhoudsvriendelijk
  • sterk en duurzaam
  • slijtvast ( ook bij chemische belasting )
  • strak en naadloos
  • goedkoop in vergelijking met andere vloeren
  • in diverse kleuren leverbaar
  • vochtbestendig

Nóg een voordeel van vloercoating

Naast de bovenstaande voordelen van vloercoating is de prijs van vloercoating ook relatief voordelig. Want vloercoating is goedkoper dan bijvoorbeeld een volledige gietvloer van Epoxy. Terwijl het wel veel overeenkomsten heeft. Daarbij komt dat de uw vloer door de vloercoating veel langer mee gaat. De kosten van vloercoating verdient u daardoor in loop van tijd terug.

Bron afbeelding: Pinterest

Ook interessant: