Epoxy coatingvloeren voor elke ruimte

Epoxy coatingvloeren voor elke ruimte. Voor de veeleisende omstandigheden die u in een industriële omgeving ervaart zijn epoxyvloeren een perfecte keus. Deze vloeren passen makkelijk in alle denkbare ruimtes, zoals de magazijnen, fabrieken, bouwmarkten, industriehallen, opslagruimtes, garages en werkplaatsen.

Epoxy coatingvloeren

Epoxy coatingvloeren voor elke ruimte

Denk aan vloerverwarming

Als je verwarming onder je vloercoating wil dan is dat slim om van te voren te bedenken. Een gietvloer is ideaal om hiermee te combineren maar achteraf is het helaas niet meer mogelijk. Laat u vooraf goed adviseren over de voor- en nadelen, vraag ook uw vloeren bedrijf naar extra kosten als u voor vloerverwarming kiest.

Zelf de uitstraling bepalen

Het bepalen van de look van uw nieuwe vloer is niet zo eenvoudig als u wellicht zou denken. Er is namelijk zo veel keuze, u kunt kiezen voor strepen, patronen en  eventueel ook nog voor een afbeelding in de vloer, dit is leuk als u een bedrijf of een winkel heeft.

Ook interessant: