Een nieuwe betonvloercoating aanbrengen

Een nieuwe betonvloercoating aanbrengen. Betonvloeren en gietvloeren zijn flink in opkomst. Het kan echter heel goed zijn dat u al langere tijd een dergelijke vloer heeft liggen. U kunt er nog langer en nog meer plezier van hebben door een vloercoating.

Een nieuwe betonvloercoating aanbrengen

Een nieuwe betonvloercoating aanbrengen

Oude en nieuwe vloeren

Met behulp van een vloercoating kunt u een speciale laag op betonnen vloeren aanbrengen. Het werkt ook op de vloeren die een variant zijn op woonbeton. De coating is een soort kunststoflaag die de vloer als nieuw maakt. Terwijl u gewoon uw oude vloer heeft gehouden. De coating helpt bij het opknappen en beschermen van de vloer. Sommige coatings kunnen zelfs een nieuw kleureffect toevoegen. Dit betekent dat u zelfs de uitstraling van uw woning of kantoor ermee kunt veranderen. Bovendien kunt u het zelf aanbrengen. Dit maakt u minder afhankelijk van een ervaren vloerenlegger. Het is dus ook een kostenbesparende oplossing.

Werkvloer opknappen

De belangrijkste reden om een coating te gebruiken is omdat de oude vloer op zijn einde is. Wanneer een vloer lang gelegen heeft, dan kan hij zijn gaan slijten. Het kan ook zijn dat er vlekken op zijn gekomen. De coatings worden daarom veel toegepast op klassieke betonnen vloeren. Denk aan de ondergrond van garages en schuren. Toch kan het ook op betonnen vloeren in de woning of het kantoor een goede toepassing zijn. Zelfs op de werkvloer is de coating volledig geaccepteerd. Grote fabriekshallen en vloeren van montageruimtes worden er ook mee bewerkt. De coatings hebben dus zowel een praktisch, als een decoratief tintje.

Ook interessant: