Vloercoating Alkmaar

Vloercoating Alkmaar biedt een diversiteit aan vloercoatsystemen, zodat er voor iedere situatie een perfecte oplossing wordt geboden. De coating is zowel toe te passen voor particuliere als zakelijke en industriële projecten. Voor particulieren kan het een oplossing zijn om op een voordelige manier een oudere kunststofvloer weer als nieuw te laten worden. Bedrijfsmatig gezien zijn er onder meer oplossingen voor garages, werkplaatsen, kantoren, showrooms, fabrieken en bedrijfshallen.

Vloercoating Alkmaar

Vloercoating Alkmaar voor een sterke vloer

In de industriële sector en in werkplaatsen en garages worden doorgaans hoge eisen aan een vloer gesteld. Vloercoating Alkmaar kan daaraan tegemoet komen met het aanbrengen van een speciale epoxy coating die tegen zware belasting ten aanzien van chemische vloeistoffen bestand is, maar ook zware voertuigen en zware machines kan verdragen. Bovendien is deze vloeroplossing die door Vloercoating Alkmaar wordt aangeboden slijtvast, vloeistofdicht en goed te reinigen. Daarnaast is er sprake van een esthetische verbetering in iedere ruimte, waar onze coating wordt aangebracht.

Designmogelijkheden

Er zijn bij het toepassen van een vloercoatsysteem van Vloercoating Alkmaar veel verschillende designmogelijkheden beschikbaar om een keuze uit te maken. Onze adviseur ondersteunt u daar graag bij door u uitgebreid te informeren en op basis van de situatie en uw wensen een passend advies te verstrekken. Bij designmogelijkheden kunt u onder meer denken aan het aanbrengen van een patroon of bedrijfslogo, maar ook aan een industriële look door twee tinten van eenzelfde kleur met elkaar te mengen tijdens het proces van aanbrengen van de coating.

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen bij Vloercoating Alkmaar

U kunt vrijblijvend kennismaken met de prijzen van Vloercoating Alkmaar door een passende offerte aan te vragen. Wij hebben daarvoor een online aanvraagformulier ontworpen die u kunt invullen en verzenden. Als u eerst nog wat verdere informatie wenst of wellicht een bezoek wenst te brengen aan de showroom van Vloercoating Alkmaar, dan verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen of een e-mail te versturen.