PU vloercoating

PU vloercoating is bij uitstek geschikt om toe te passen in woningen, winkels, kantoren en showrooms. Dit type coating wordt aangebracht op basis van polyurethaan als kunststof en biedt meerdere voordelen. PU-vloercoating van Betonvloercoating biedt een aangenaam loopcomfort en neemt de warmte van de omgeving over. Door de flexibiliteit van het materiaal is de vloer niet keihard, maar eerder licht verend. Dat maakt het comfortabel om erover heen te lopen. Maak meteen ook kennis met de andere voordelen van deze vorm van vloerafwerking.

Voordelen PU-vloercoating

Naast de flexibele en comfortabele eigenschappen heeft een PU-vloercoating nog meer voordelen te bieden. Qua eigenschappen en uitstraling is dit vloersysteem namelijk te vergelijken met een PU gietvloer, waar u bij de keuze voor PU-vloercoating echter van een veel lagere prijs profiteert. De coating wordt namelijk in een dunne laag aangebracht. Verder profiteert u van het voordeel dat er in de betreffende ruimte sprake zal zijn van een stijlvolle vloerafwerking die naar wens in elk kleur kan worden afgewerkt. Het product is op iedere ondergrond aan te brengen en kan ook gebruikt worden ter verfraaiing en vernieuwing van een bestaande gietvloer.

PU-vloercoating: stijlvol en praktisch in gebruik

De PU-vloercoating van Betonvloercoating.nl is altijd stijlvol en biedt bovendien in het dagelijks gebruik praktisch gemak. Het schoonmaken van de vloeistofdichte, naadloze en stofvrije PU-vloercoating is namelijk heel eenvoudig. Bovendien is deze vorm van vloerafwerking slijtvast en krasbestendig en weer snel te belasten. U profiteert dan ook van vele voordelen als u hiervoor kiest. Overigens kunt u in plaats van een kleur uit te kiezen de voorkeur naar een transparante uitvoering laten uitgaan. De coating kan dan namelijk als perfecte bescherming dienst doen.

Wilt u de mooiste betonvloercoating
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Betonvloercoating.nl
De Koffiefabriek
Joan Muyskenweg 19
1096 CJ Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@betonvloercoating.nl

vloercoating-chemisch-resistent-600

vloercoating-praktijk-600

PU-vloercoating voor lichte tot halfzware belasting

Bij een PU-vloercoating geldt dat deze door de typische eigenschappen, zoals flexibiliteit en comfort voor lichte tot halfzware belasting geschikt is. Voor industriële doeleinden, waarbij er sprake dient te zijn van zware belastbaarheid van de vloer door het gebruik van machines of chemicaliën geldt dat de PU-vloercoating minder geschikt is. Daarvoor heeft Betonvloercoating.nl echter weer een andere unieke vloeroplossing beschikbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden op het gebied van polyurethaan coating door ons te bellen of een e-mail te sturen. Een offerte is vrijblijvend aan te vragen en op afspraak kunt u onze showroom bezoeken. Bel ons via 020 – 8452650.

vrijblijvende offerte   offerte aanvragen pijltje

garage-vloer-coating-vloeistofdicht-600

garage-vloercoating-600

garage-vloercoating-op-hellingsbaan-600

vloercoating-600