Coatingvloer Haarlem

Coatingvloer Haarlem is een ideale keuze om van een vloer van beton, cement of gietvloer die aan vernieuwing toe is een unieke vloer te maken met een coating die naadloos wordt aangebracht en slijtvast is. Een coatingvloer is voor vele doeleinden een prima keuze en biedt dan ook zowel voor particulieren als voor bedrijven in Haarlem en omgeving uitkomst. Extra voordeel is dat dit vloersysteem bijzonder aantrekkelijk geprijsd is en een hoge kwaliteit geboden wordt.

coatingvloer haarlem

Voor een praktische en moderne vloer

Praktische en modern. Dat zijn de eigenschappen die op de coating van Coatingvloer Haarlem standaard van toepassing zijn. Als er sprake is van een industriële toepassing, dan bent u verzekerd van een vloer die over ijzersterke eigenschappen beschikt. Zware voertuigen kunnen zonder problemen in de ruimte worden gestald of gereden en bovendien is de vloer ook tegen zware machines bestand net als tegen chemicaliën. De moderne en praktische eigenschappen worden gecombineerd met een coating die strak en naadloos wordt gelegd in een kleur naar keuze.

Extra afwerking door Coatingvloer Haarlem

Een extra afwerking is altijd mogelijk en kan door Coatingvloer Haarlem volledig op maat gerealiseerd worden. In bepaalde ruimten, zoals in garages of werkplaatsen, waar met vloeistoffen wordt gewerkt, is de veiligheid op de vloer uiteraard van belang. Door voor een coating met antisliplaag te kiezen, wordt de veiligheid op een natte vloer eveneens gegarandeerd. Zo zijn er ook andere afwerkingen mogelijk, bijvoorbeeld een vloer extra geluiddempend maken, zodat er in de ruimte en in de omgeving daarvan minder hinder van geluidsoverlast wordt ervaren.

Vraag een offerte aan

Voor professioneel advies

Het wordt door Coatingvloer Haarlem belangrijk gevonden dat er telkens weer een vloersysteem op maat gemaakt wordt die op alle eisen en wensen aansluit. In dat kader kan het van belang zijn om eerst van een professioneel advies te worden voorzien, waarbij alle praktische, technische en esthetische aspecten aan de orde kunnen komen. U wordt dan ook uitgenodigd om contact op te nemen en een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom van Coatingvloer Haarlem.