Beton vloer coaten

Het biedt meerdere voordelen als u de keuze maakt voor beton vloer coaten. Betonvloercoating.nl biedt u een diversiteit aan mogelijkheden om beton van een beschermende laag te voorzien die ook nog eens een basis vormt voor een nette uitstraling in de ruimte. Als er op kaal beton met vloeistoffen of chemicaliën wordt gewerkt, dan is de kans groot dat olie, vet of ander vuil door het oppervlak trekt en lelijke plekken nalaat. Door beton vloer coaten wordt de ondergrond van een toplaag voorzien die sterk, vloeistofdicht en slijtvast is.

Beton vloer coaten voor praktisch gemak

Het praktisch gemak is na beton vloer coaten groot, want door de naadloze afwerking van de vloer en in combinatie met de sterke eigenschappen, is het schoonmaken een fluitje van een cent. Vuil en vocht dringen namelijk na beton vloer coaten niet meer door tot de ondergrond, maar blijven als het ware op het aangebrachte vloersysteem liggen, zodat verwijdering daarvan eenvoudig is. Er zijn zoals gezegd meerdere mogelijkheden op het gebied van coating, waarbij er voor extra sterke coating gekozen kan worden als het de bedoeling is dat de vloer tegen zware chemische en mechanische belasting bestand moet zijn. Een speciale afwerking met antislip of met een geluiddempende extra laag is eveneens mogelijk.

Beton vloer coaten in kleur naar wens

Betonvloercoating.nl biedt u de gelegenheid om beton vloer coaten een kleur naar wens uit te zoeken. Indien gewenst, kan onze adviseur u daarbij uiteraard van dienst zijn. Door voor een kleur te kiezen, kan er gezorgd worden voor het realiseren van een stijlvolle uitstraling. Kleur brengt sfeer aan in de ruimte en daarnaast kunt u daarbij eventueel rekening houden met de aansluiting op bestaande kleuren in de ruimte of met de afstemming op eventuele bedrijfskleuren. Uiteraard kunt u ook de keuze maken om niet voor een kleur te gaan, maar beton vloer coaten in een transparante uitvoering door ons te laten realiseren.

Wilt u de mooiste betonvloercoating
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Betonvloercoating.nl
De Koffiefabriek
Joan Muyskenweg 19
1096 CJ Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@betonvloercoating.nl

vloercoating-chemisch-resistent-600

vloercoating-praktijk-600

Voordelen beton vloer coaten

Beton vloer coaten biedt direct meerdere voordelen, want de coating is bestand tegen vocht, zuur en chemicaliën. Vuil en stof zijn eenvoudig te verwijderen doordat deze niet hechten en het praktisch onderhoudsgemak is groot. Bovendien is beton vloer coaten een voordelige oplossing en profiteert u toch van de voordelen die een duurdere gietvloer ook kent. Mocht u meer informatie willen over deze vloeroplossing, dan is Betonvloercoating.nl graag bereid met u in gesprek te gaan. Wij beschikken in Amsterdam over een grote showroom, waar wij u op afspraak kunnen ontvangen. Overigens is het vrijblijvend om direct een offerte aan te vragen.

vrijblijvende offerte   offerte aanvragen pijltje

garage-vloer-coating-vloeistofdicht-600

garage-vloercoating-600

garage-vloercoating-op-hellingsbaan-600

vloercoating-600