Antistatische vloercoating

Antistatische vloercoating biedt uitkomst in ruimtes, waarin er sprake is van ontlading van statische elektriciteit. Als er geen maatregelen worden genomen, dan kan deze ontlading grote schade aanrichten aan de apparatuur. Het aanbrengen van devloercoating voorkomt dat er schade aan elektronica ontstaat, maar beschermt uiteraard ook de personen die werkzaam zijn in de betreffende ruimte. U kunt bij Betonvloercoating terecht voor een voordelige en veilige vloeroplossing voor ESD-zones. Onze vloersystemen met antistatische eigenschappen zijn voor vele toepassingen geschikt.

Toepassing antistatische vloercoating

De antistatische vloercoating van Betonvloercoating.nl is voor uiteenlopende omgevingen geschikt. In verband met het voorkomen van schade aan apparatuur is de antistatische vloercoating bijvoorbeeld in het bijzonder geschikt voor ruimtes in de elektronicasector. De coating is echter eveneens toe te passen in de farmaceutische sector en kan bijvoorbeeld perfect dienst doen in een operatiekamer in een ziekenhuis. Naast de antistatische kenmerken biedt deze afwerking van de vloer nog een aantal sterke voordelen, zoals ten aanzien van het leveren van maatwerk op het gebied van design en uitstraling. Bovendien hoeven de bedrijfsmatige activiteiten weinig hinder te ondervinden van het aanbrengen van de coating, want die kan al binnen een dag worden aangebracht en is weer snel belastbaar.

De kenmerken van antistatische vloercoating

Antistatische vloercoating beschikt over een aantal uniek eigenschappen en biedt naast elektrische weerstand ook chemische resistentie. De antistatische vloercoating wordt door Betonvloercoating.nl naadloos aangebracht. Wij hebben daarvoor een eigen professionele applicatieteam beschikbaar. Nadat de vloer van de coating is voorzien, is er tevens sprake van een vloeistofdicht vloersysteem. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor een specifieke afwerking en daarover verstrekken wij graag meer informatie Bij interesse kunt u altijd contact opnemen. Onze adviseur is graag bereid bij u ter plaatse langs te komen.

Wilt u de mooiste betonvloercoating
voor de beste prijs?

offerte-aanvragen

Onze vloeren

kleurenkaart

Kantoor/ Showroom:
Betonvloercoating.nl
De Koffiefabriek
Joan Muyskenweg 19
1096 CJ Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam
T: 020 – 845 26 50 (bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur)
F: 084 – 830 27 99
E: info@betonvloercoating.nl

vloercoating-chemisch-resistent-600

vloercoating-praktijk-600 Antistatische vloercoating

Advies over antistatische vloercoating in onze showroom

Een persoonlijk gesprek is de beste manier om u een antistatische vloercoating op maat te kunnen presenteren. Naast dat onze adviseur bij u op locatie kan langskomen, bieden wijd e gelegenheid voor een persoonlijke ontmoeting in de showroom van Betonvloercoating.nl. Indien u de voorkeur geeft aan het bezoeken van onze showroom, dan verzoeken wij u eveneens contact op te nemen om een afspraak te maken. Dat kan via 020 – 8452650. Een offerte voor antistatische vloercoating is overigens altijd online aan te vragen.

vrijblijvende offerte   offerte aanvragen pijltje

garage-vloer-coating-vloeistofdicht-600 Antistatische vloercoating

garage-vloercoating-600

garage-vloercoating-op-hellingsbaan-600

vloercoating-600